Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g7.3g13kcal1.5g0g0.7g0g
Punajuuri 10g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.8g5.7kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2.6g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g60kcal3.8g5g2.2g1g
Valittu annoskoko40g30kcal1.9g2.5g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.3g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363