Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.2g1.8kcal0.4g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 14g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Soijajauho vähärasvainen 0.9g3.4kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.5g11kcal1.8g1.1g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g82kcal6.6g10.4g1.2g1g
Valittu annoskoko40g41kcal3.3g5.2g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.7g2.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.4g13.2g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297