Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g10g13kcal0.8g1.7g0.2g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7g5.6kcal0.9g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g119kcal3.8g6g8.8g1.4g
Valittu annoskoko40g60kcal1.9g3g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1g1.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g151kcal4.8g7.6g11.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143