Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Aurajuusto2.6g8.9kcal0.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.6g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g58kcal2.4g4.4g3.4g1.4g
Valittu annoskoko40g29kcal1.2g2.2g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.6g1.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g74kcal3g5.6g4.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217