Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)18g15kcal0.3g3.1g0g0.2g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sianliha keskiarvo 8.9g19kcal1.6g0g1.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g72kcal3.8g6.8g3g0.6g
Valittu annoskoko40g36kcal1.9g3.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g91kcal4.8g8.6g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129