Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 18g12kcal0.1g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.3g0.5kcal0g0g0g0g
Appelsiini, kuorittu 6.7g3.2kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g32kcal0.2g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko40g16kcal0.1g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.5g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433076