Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen23g66kcal2.5g11.4g1.6g0.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g8g32kcal0.4g0.3g3.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g8.4g33kcal1.3g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g261kcal8.4g24g15.4g1.4g
Valittu annoskoko40g130kcal4.2g12g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g65kcal2.1g6g3.9g0.4g
Arvot/100g100g327kcal10.6g30.2g19.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890