Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g125kcal8g3.4g9g0.6g
Valittu annoskoko40g62kcal4g1.7g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2g0.9g2.3g0.2g
Arvot/100g100g157kcal10.1g4.3g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318