Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka10g33kcal1.2g6.5g0g0.4g
Ruisjauho Pirkka2.8g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)7g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu5.3g13kcal0.8g0.3g1g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.9g3kcal0g0.7g0g0.1g
Pizzajuusto, valio2.6g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g145kcal6.2g19g4.4g2g
Valittu annoskoko40g72kcal3.1g9.5g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.6g4.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g182kcal7.8g23.9g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029