Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 5.5g12kcal0.5g0g1g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g8.2g4.7kcal0.1g1g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 3.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g36kcal1.4g2.4g2g0.2g
Valittu annoskoko40g18kcal0.7g1.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.8g3g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845