KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.3.5g12kcal0.2g2.5g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g9g12kcal1.7g0.1g0.5g0g
Findus wokki Classic 500G7.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g68kcal4.4g6.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko40g34kcal2.2g3.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.5g8.3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865