Aapon makkarat ja perunat voissa

Ruskista sipuli ja lisää joukkoon makkarapalat sekä perunat.

Paista niin kauan, että molemmat ovat kypsiä ja lisää muut aineet.

Voit myös maustaa muilla aineilla.

Syö sinapin ja ketsupin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.6g11kcal0g0.1g1.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Punainen lenkki, Atria 100g16g38kcal1.4g1.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
American bbqsauce kentucky whiskey (Santa maria), annos 15g1.2g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g134kcal3.6g9.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko40g67kcal1.8g4.6g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal0.9g2.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g167kcal4.5g11.5g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183814