Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Flora punainen, annos 10g0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.8g25kcal3.9g2.3g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g16g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g97kcal8.8g7g3.8g1.2g
Valittu annoskoko40g49kcal4.4g3.5g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal2.2g1.8g1g0.3g
Arvot/100g100g122kcal11.1g8.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721