Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g16g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore6.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.2g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g27kcal2.2g2.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko40g14kcal1.1g1.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal2.8g3.3g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511