Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 21g5.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g86kcal5g2g6g1g
Valittu annoskoko40g43kcal2.5g1g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.3g0.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.5g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878