Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)28g82kcal0.7g0.9g8.4g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi (teollinen)1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 8.4g24kcal1.3g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g219kcal4.2g2.6g21.2g0g
Valittu annoskoko40g109kcal2.1g1.3g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal1.1g0.7g5.3g0g
Arvot/100g100g274kcal5.3g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024