Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g19g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Naudan sisäfilee19g23kcal3.9g0g0.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g89kcal8.2g1.8g5.2g0g
Valittu annoskoko40g44kcal4.1g0.9g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.1g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g111kcal10.3g2.3g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144