Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g106kcal2.4g3.8g8.4g1.2g
Valittu annoskoko40g53kcal1.2g1.9g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal0.6g1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g133kcal3g4.8g10.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957