Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)78g44kcal6.7g3.9g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.8g9kcal0.5g0.4g0.2g1.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit10g40kcal4g1.6g2g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.1g1.9kcal0.3g0.2g0g2.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g44g42kcal1.8g7.5g0.1g2.2g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g16g2.8kcal0.3g0g0.1g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen22g31kcal4.2g0g1.5g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g16g22kcal4.2g0g0.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä39g59kcal12g0g1.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g16g7.8kcal0.2g1.9g0.2g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g78g196kcal14.1g1.2g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1041kcal111.8g33.8g49.2g16.4g
Valittu annoskoko390g520kcal55.9g16.9g24.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna195g260kcal28g8.5g12.3g4.1g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878