Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g50g24kcal0g6g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g320kcal4.6g38.8g15.2g7.2g
Valittu annoskoko390g160kcal2.3g19.4g7.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna195g80kcal1.2g9.7g3.8g1.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314