Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g29g102kcal3.5g20.7g0.6g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki88g96kcal21.9g0.4g0.9g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste33g120kcal9.7g0.6g9.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g58g93kcal4.7g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1087kcal103.4g60.4g50g1.8g
Valittu annoskoko390g544kcal51.7g30.2g25g0.9g
Annoskoko puolitettuna195g272kcal25.9g15.1g12.5g0.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850