Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 140g39kcal1.7g5.7g0.3g2.9g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g70g105kcal11.9g0.3g6.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.2g13kcal0.6g0.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g314kcal28.4g12.2g15.4g5.8g
Valittu annoskoko390g157kcal14.2g6.1g7.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna195g79kcal7.1g3.1g3.9g1.5g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704