Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1000g1700kcal200g0g100g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1800g2916kcal151.2g216g142.2g84.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1000g1200kcal23g48g100g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g13401kcal748.4g528g884.4g169.2g
Valittu annoskoko3900g6700kcal374.2g264g442.2g84.6g
Annoskoko puolitettuna1950g3350kcal187.1g132g221.1g42.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257