Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1918g460kcal23g65.2g3.8g40.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1119g313kcal6.7g66.6g2.2g28g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g48g393kcal0g0g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g2347kcal60g266.2g108g136.6g
Valittu annoskoko3900g1174kcal30g133.1g54g68.3g
Annoskoko puolitettuna1950g587kcal15g66.6g27g34.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886