Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Tuorekurkku, annos 50g1544g618kcal9.3g21.6g1.5g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow560g560kcal128.8g0g5.6g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g800g1280kcal136g0.8g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g5315kcal560.2g120.8g180.2g28g
Valittu annoskoko3904g2658kcal280.1g60.4g90.1g14g
Annoskoko puolitettuna1952g1329kcal140.1g30.2g45.1g7g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533