Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g254g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1371g1508kcal315.2g0g24.7g0g
Paprika, punainen434g112kcal3.9g20g1.7g8.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g457g114kcal5.9g19.2g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen548g110kcal3.3g20.8g1.6g7.7g
Herkkusieni säilyke 327g55kcal6.9g0.7g1g7.8g
Ruokaöljy keskiarvo 57g505kcal0g0g57.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P457g274kcal4.6g20.6g18.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g5491kcal686.2g187g211.6g62.4g
Valittu annoskoko3904g2746kcal343.1g93.5g105.8g31.2g
Annoskoko puolitettuna1952g1373kcal171.6g46.8g52.9g15.6g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855