Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1001g1702kcal200.2g0g100.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1802g2919kcal151.4g216.2g142.3g84.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1001g1201kcal23g48g100.1g0g
Rypsiöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g13414kcal749.2g528.4g885.2g169.4g
Valittu annoskoko3904g6707kcal374.6g264.2g442.6g84.7g
Annoskoko puolitettuna1952g3354kcal187.3g132.1g221.3g42.4g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257