Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Emmental, mustaleima10g41kcal2.9g0g3.2g0g
Herkkusieni säilyke 85g14kcal1.8g0.2g0.3g2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g502kcal14.4g15.6g41g6.4g
Valittu annoskoko391g251kcal7.2g7.8g20.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna196g126kcal3.6g3.9g10.3g1.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087