Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 85g160kcal22.9g0g7.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g113g28kcal1.5g4.7g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g616kcal54g21.2g33.4g2.6g
Valittu annoskoko392g308kcal27g10.6g16.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna196g154kcal13.5g5.3g8.4g0.7g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730