Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali253g53kcal3g8.6g0.5g5.3g
Jauheliha, sika-nauta 112g249kcal19.7g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g636kcal46.8g20.2g40.6g11.6g
Valittu annoskoko392g318kcal23.4g10.1g20.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna196g159kcal11.7g5.1g10.2g2.9g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213