Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g125g50kcal0.6g15g0.2g0g
Juuressose Pirkka 500g125g50kcal0.9g11.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g334kcal7.4g52.8g13.2g0g
Valittu annoskoko391g167kcal3.7g26.4g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna196g84kcal1.9g13.2g3.3g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522