Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 86g22kcal0.4g3.6g0.2g1.6g
Nauris 64g18kcal0.6g2.7g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 23g67kcal4g0.3g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g478kcal26.4g35.6g23.4g8.8g
Valittu annoskoko392g239kcal13.2g17.8g11.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna196g120kcal6.6g8.9g5.9g2.2g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713