Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%375g829kcal65.6g0g63.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1681kcal131.6g3.8g128g1.4g
Valittu annoskoko392g841kcal65.8g1.9g64g0.7g
Annoskoko puolitettuna196g420kcal32.9g1g32g0.4g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118