Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1002g200kcal6g38.1g3g14g
Tuorekurkku, annos 50g1547g619kcal9.3g21.7g1.5g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow561g561kcal129.1g0g5.6g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g802g1283kcal136.3g0.8g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g5326kcal561.4g121.2g180.6g28g
Valittu annoskoko3912g2663kcal280.7g60.6g90.3g14g
Annoskoko puolitettuna1956g1332kcal140.4g30.3g45.2g7g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533