Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2998g1019kcal6g212.8g9g54g
Voi, normaalisuolainen (Valio)300g2158kcal2.4g2.4g239.8g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.5g0g0g
Kaurahiutale 360g1346kcal52.2g205g26.3g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g11116kcal121.2g1349.4g550.2g180g
Valittu annoskoko3912g5558kcal60.6g674.7g275.1g90g
Annoskoko puolitettuna1956g2779kcal30.3g337.4g137.6g45g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320408