Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 25g87kcal2.8g17.3g0.3g0.9g
Grahamjauho 19g64kcal2g11.8g0.4g1.9g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g71g430kcal13.2g3.8g38.1g9.5g
Banaani, kuorittu 132g115kcal1.4g24.2g0.5g2.4g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Ruokasooda 1.8g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Voi 35g256kcal0.4g0.1g28.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g35g132kcal0g34.2g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2537kcal49.6g246.6g144g29.4g
Valittu annoskoko392g1268kcal24.8g123.3g72g14.7g
Annoskoko puolitettuna196g634kcal12.4g61.7g36g7.4g
Arvot/100g100g323kcal6.3g31.4g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844