UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125106g243kcal9.2g7.3g20.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 121g92kcal2.3g18.8g0.2g1.2g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g41g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g26g216kcal0g0g24g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 54g21kcal0.1g4.4g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1191kcal24.4g68.6g89g8.4g
Valittu annoskoko392g595kcal12.2g34.3g44.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna196g298kcal6.1g17.2g22.3g2.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236