Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen88g122kcal16.6g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g22g20kcal0.7g0.8g1.5g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g418kcal38g16.4g22g8.2g
Valittu annoskoko392g209kcal19g8.2g11g4.1g
Annoskoko puolitettuna196g105kcal9.5g4.1g5.5g2.1g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404