Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g131g145kcal30.2g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Makaroni, pasta 44g143kcal4.5g29.1g0.5g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g22g57kcal5.9g0g3.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 57g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1132kcal87.8g70g53.2g5.2g
Valittu annoskoko392g566kcal43.9g35g26.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna196g283kcal22g17.5g13.3g1.3g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642