Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 250g552kcal43.7g0g42.4g0g
Kananmuna kuoreton 53g76kcal6.7g0.2g5.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g62g13kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Paprika, punainen18g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado5.8g36kcal0.5g2.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g1371kcal103.6g12.4g102g2.8g
Valittu annoskoko393g686kcal51.8g6.2g51g1.4g
Annoskoko puolitettuna196g343kcal25.9g3.1g25.5g0.7g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983