Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g75g49kcal1.2g11.3g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Vihreä papu, pitkä19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g408kcal33.6g31.4g16.6g4.8g
Valittu annoskoko393g204kcal16.8g15.7g8.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna196g102kcal8.4g7.9g4.2g1.2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856