Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 668g719kcal56.3g93.5g2.3g46.8g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow668g501kcal36.7g80.2g3.3g0g
Paprika keltainen 534g161kcal5g27.3g1.1g10.7g
Sipuli 241g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g722kcal0g0g80.2g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1336g468kcal21.4g92.2g1.3g18.7g
Kasvisliemikuutio 29g90kcal2.8g4g6.9g0.5g
Juusto, cheddar 321g1324kcal82.2g0.3g110.3g0g
Chili paprika punainen11g4.3kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g8190kcal420.2g630.4g412.2g163g
Valittu annoskoko3920g4095kcal210.1g315.2g206.1g81.5g
Annoskoko puolitettuna1960g2047kcal105.1g157.6g103.1g40.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884