Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g2439g6389kcal424.3g0g487.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g213g640kcal7.5g9.6g64g0g
Sipuli (kuorittu)335g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g7.9g0.3g1g
Korppujauho 122g447kcal12.8g91.3g1.3g6.5g
Vesi610g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 152g1348kcal0g0g152.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g17934kcal905.8g249.8g1412.8g26.4g
Valittu annoskoko3920g8967kcal452.9g124.9g706.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna1960g4483kcal226.5g62.5g353.2g6.6g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807