Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 731g732kcal18.6g2.8g70g13.1g
Pekoni, paistettu 532g2737kcal87.4g0g269.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti332g930kcal11.3g18.6g89.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl664g2259kcal13.3g19.9g232.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g100g75kcal7.5g9.5g0.5g0g
Oliiviöljy 133g1175kcal0g0g132.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 664g62kcal1.9g2.7g4.8g0.3g
Lihaliemi laimennettu 664g126kcal0g19.9g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g17646kcal282g148.8g1767g27g
Valittu annoskoko3920g8823kcal141g74.4g883.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1960g4412kcal70.5g37.2g441.8g6.8g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804