Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2405g3944kcal601.2g21.6g158.7g0g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g241g310kcal10.1g12.3g24g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Voi 112g814kcal1.3g0.4g91.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)120g99kcal11.4g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g12917kcal1469.4g105.4g728.6g0.4g
Valittu annoskoko3920g6459kcal734.7g52.7g364.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna1960g3229kcal367.4g26.4g182.2g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607