Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1682g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 140g105kcal18.4g1.5g0.6g9.7g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Kaurahiutale 224g839kcal32.5g127.9g16.4g22.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti180g897kcal44.7g59.8g51.7g51g
Mantelilastu (A la meira)140g841kcal33.6g9.3g75.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1458g5003kcal148.6g1020.7g17.5g51g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g16561kcal555.6g2438.4g458.4g268.2g
Valittu annoskoko3920g8281kcal277.8g1219.2g229.2g134.1g
Annoskoko puolitettuna1960g4140kcal138.9g609.6g114.6g67.1g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640