Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g469g2860kcal89.1g23.4g257.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale141g84kcal14.1g7g0.4g102.7g
Tattarijauho, Myllynparas328g1116kcal42.7g221.6g5.6g17.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g234g844kcal39.9g110.2g18.1g37.5g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.7g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)94g9kcal1.4g0g0.6g79.7g
Vesi2345g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g263g1917kcal2.6g2.6g210.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g13827kcal384.4g765g985.4g475g
Valittu annoskoko3920g6913kcal192.2g382.5g492.7g237.5g
Annoskoko puolitettuna1960g3457kcal96.1g191.3g246.4g118.8g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365