Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2166g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g360g108kcal3.6g19.1g1.1g8.6g
Herne 360g248kcal18.2g33.7g1.4g11.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g721g541kcal29.5g90.1g5.8g0g
Sipuli 216g65kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Persilja 101g28kcal1.4g1.1g0.2g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g1980kcal110.8g308.8g17.8g63.2g
Valittu annoskoko3924g990kcal55.4g154.4g8.9g31.6g
Annoskoko puolitettuna1962g495kcal27.7g77.2g4.5g15.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436