Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio150g135kcal6.8g7.5g9g0g
Paprika vihreä 38g8kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g793kcal57.6g21.4g53.2g2.8g
Valittu annoskoko393g397kcal28.8g10.7g26.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna197g198kcal14.4g5.4g13.3g0.7g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251