Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 188g129kcal9.5g17.5g0.7g5.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Cashewpähkinä 23g129kcal4.5g4.2g10.4g0.8g
Mineraalisuola keskiarvo 1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1.5g5.8kcal0.8g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g673kcal30.2g46.8g37.4g14g
Valittu annoskoko393g337kcal15.1g23.4g18.7g7g
Annoskoko puolitettuna197g168kcal7.6g11.7g9.4g3.5g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928